Til Bestilling

 • Vi har fått pris for god byggeskikk
   

  Vi har fått pris for god byggeskikk

  Byggeskikknemnda i Ål kommune har gitt byggeskikkprisen 2018 til hovedbygget i Hallingdal Feriepark. Bygget sto riktignok ferdig i 2013, men prisen som henger svært høyt deles ikke ut hvert år.

 • Samarbeidspartner med 15 plasser i Sverige
   

  Samarbeidspartner med 15 plasser i Sverige

  First Camp er Sveriges ledende camping-kjede med kunnskap og økonomiske ressurser til å utvikle og vedlikeholde de fineste fasilitetene på de vakreste stedene: 15 destinasjoner fra danske Lakolk Strand på Rømø i sør, til Luleå med sin vannpark nord i Sverige.

 • Hallingdal sykkelpark
   

  Hallingdal sykkelpark

  Gratis! Åpen for alle - alltid! I hvert fall til snøen kommer.. Vi er SÅ stolt over å ha en helt unik sykkelpark. Den har vært så populær i sommer. Denne arenaen er for alle nivåer - der alle kan leke seg, pumpe, hoppe og trikse. 

 • Cabbyer selges til kupp-pris!
   

  Cabbyer selges til kupp-pris!

  Cabby 800 F2C har seks sengeplasser, hvorav to er i køyeseng og best egnet for barn. Campingvognene har et kompakt, men funksjonelt kjøkken, flatskjerm kabel-TV, toalett og gulvvarme. 

 • Nyhet 2017: Glamping-telt
   

  Nyhet 2017: Glamping-telt

  Glamping er et begrep som har bredt om seg i Europa de senere årene. Det kommer av GLAmorous camPING - rett og slett camping med et svært høyt komfortnivå. Vi har utleie på seks luksuriøse, store tekstiltelt plassert på våre flotteste plasser, fullt møblert med gode senger, innreda med lykter og tepper!

 • Humorgalei lørdag 15/10 i Bergtatt Bistro
   

  Humorgalei lørdag 15/10 i Bergtatt Bistro

  Heilaften med god mat og styrking av lattermusklane fra bl.a den fabelaktige imitatoren Ruben Kvålseth, Hallgrim Berg, Arne Moslåtten, Arne O Lindahl, OJ Bøthun, Embrik Luksengard og Thorleif Stave. Her blir det moro med både nasjonale og lokale størrelsar. Forvent uttalelsar fra både "Jens Stoltenberg", "Bjørn Kjos" og "Olav Thon"

  LES MER ›

 • KUPP: Pent brukt CABBY til salgs!
   

  KUPP: Pent brukt CABBY til salgs!

  CABBY 800 
Caienna F2C - 2013-modell med gulvvarme, barnerom, dobbeltseng, mikrobølgeovn og tv. Cabbyen har ikke vært på veien, kun stått i ferieparken i tre år, med kontinuerlig ettersyn og renhold.

  Vi kjøpte ut vogner billig fra konkursboet til Cabby og kan derfor selge noen for meget god pris!

 • Fotohelgen-allersiste

  NATUR OG DETALJER: KVELDSLYS OG VANN I BEVEGELSE 
MED OLE JOHS BRYE

  Fredag 23/9  kl 17.00 - søndag 25/9 kl 16.00

   

  GIBORT-PRIS KUN KR 3000,-

  Prisen inkluderer deltakelse + losji i enkelt- eller dobbeltrom etter ønske i designhytte eller Cabby m/helpensjon, dvs frokost og middag i Bergtatt Bistro (drikke ikke inkludert) og lunsjmatpakke.

   

  SISTELITEN-PRIS UTEN OVERNATTING KR 2000,-

  Prisen inkluderer deltakelse + frokost og middag i Bergtatt Bistro (drikke ikke inkludert) og lunsjmatpakke

 • Fortsatt supre skiforhold!
   

  Fortsatt supre skiforhold!

  Lyst på mere skiglede før våren? Her er det fortsatt helt supre skiforhold på fjellet, det er kommet nysnø og langrennsløypene ligger klare. Ål skisenter kjører heisene i et par helger til, så bare kom! 

   

  Se bomuligheter›

 • Selveierhytter i Hallingdal Hyttepark i salg nå
   

  Selveierhytter i Hallingdal Hyttepark i salg nå

  Hallingdal Hyttepark ved Hallingdalselva får rolig beliggenhet med utsikt til Strandafjorden med sykkelvei, turvei og maskinkjørte skiløyper rett til fjells! Samtidig kun ett minutt  å gå til alle Ferieparkens lekeplasser, aktivitetstilbud og restaurant.

  Ta kontakt med eiendomsmegler på Tlf 948 14 071

 • ÅL - ET LANGRENNS-ELDORADO!
   

  ÅL - ET LANGRENNS-ELDORADO!

  Ål kan by på mer enn 400 km førsteklasses preparerte langrennsspor. Skiene kan spennes på like utenfor hytta, og du kan gå like opp på høyfjellet. På skiporet kan du følge med på hvor de ferskeste sporene er og vi har gode turtips for hele familien!

 • Farsdag i Bergtatt Bistro
   

  Farsdag i Bergtatt Bistro

  På søndag er det FARSDAG og vi serverer en egen smakfull farsdagsmeny i restauranten. La far slippe å lage mat eller vaske opp og ta med hele familien ut! To retters meny til kunkr 269,- Og GRATIS barnehamburger til barn  u/12 år når voksne bestiller hovedrett! Bestill gjerne bord på 32699200
 • Bergtatt Bistro - NYHETER på menyen
   

  Bergtatt Bistro - NYHETER på menyen

  Sulten? Tørst? Eller bare lyst på en smakfull opplevelse? Bistroen er ÅPEN HVER DAG - med de herligste lunsj - retter og kaker fra kl 11.30 og middag a la carte  fra kl 16.00. Prøv nyheten fersk skrei eller en av våre nye forretter!

 • Countrykveld med Crashville LØRDAG 17.10!
   

  Countrykveld med Crashville LØRDAG 17.10!

  Etter stinn brakke i Bergtatt Bistro i fjor, ønsker vi gutta velkommen tilbake også NÅ PÅ LØRDAG! Så puss bootsa dine, børst støv av cowboyhatten og bli med på countrykveld!

   

  LES MER ›

 • MORD & MIDDAG! KRIMTEATER 23 og 24/10
   

  MORD & MIDDAG! KRIMTEATER 23 og 24/10

  Her får du servert en deilig treretters middag OG et drap eller to!: Detekteamet er tilbake etter  braksuksessen i fjor og spiller MORDET PÅ GJESTGIVERIET mellom rettene og bordene! Sikre deg billetter snarest, så du ikke behøver å myrde noen når det blir utsolgt!

  LES MER ›

 • FOTOKURS/WORKSHOP HELGEN 25-27.9
   

  FOTOKURS/WORKSHOP HELGEN 25-27.9

  Input og inspirasjonshelg med drevne, profesjonelle fotografer fra fredag til søndag. Inkluderer verdenspremieren på Water for Everyone by Knut Bry!  Natur og detaljer med Ole Johs Brye og kreativ foto med Svein Rosseland, I ørretens rike med Trond Andersson… Fortsatt noen plasser!

  LES MER ›

 • Hallingdal 4H - besøksgård
   

  Hallingdal 4H - besøksgård

  Kalle Kanin, Gisle Gris, Pål Fugl, Agnes gås og alle de andre vennene på Hallingdal 4H - besøksgård vil gjerne ha besøk av deg! Besøksgården er en koselig opplevelse der barna får komme tett på mange ulike dyr, i tillegg til aktiviteter som ponniridning, foring og eggsanking! Åpen hver helg og daglig i høstferien!


  LES MER ›

 • Leading Campings of Europe
   

  Leading Campings of Europe

  I mer enn 20 år har LeadingCamping vært ledende innenfor camping ferietilbud. Du kan være sikker på å finne imøtekommende og velutdannede medarbeidere samt usedvanlig velpleide anlegg og spesielle sports- og fritidsanlegg på samtlige LeadingCampings.

 • Friendship Live 30. april
   

  Friendship Live 30. april

  Friendship er et hardtarbeidende rockeband. Smoothe, kreative overganger og ikke minst  feeling er oppskriften. Tilbakelente og drivende på samme tid - tight, groovy og sexy!

   

  LES MER ›

 • HYTTE HALV PRIS I UKE 11 OG 12
   

  HYTTE HALV PRIS I UKE 11 OG 12

  Ga vinterferien mersmak - eller gikk du glipp av den? Grip sjansen til en herlig hytteferie med snø og ski i fjellet - når vi gir 50 rabatt på hytteleie i uke 11 og 12! Våre designhytter er romslige, lyse og komfortable - med store vinduer og terrasse mot elven.

 • NÅ ER DET JUL...EBORD!
   

  NÅ ER DET JUL...EBORD!

  Vi i Hallingdal Feriepark er allerede igang med årets julebordsesong, og Bergtatt Bistro oser av god julestemning med krydderier, juletre og selvfølgelig bugnende julebord hver lørdag!
 • RALLARPOP MED GROVE HORN FREDAG 16. JANUAR
   

  RALLARPOP MED GROVE HORN FREDAG 16. JANUAR

  Grove Horn spiller gamle tradisjonelle viser. Repertoaret er like svensk som det er norsk, og spenner over rallarviser, sjømannsviser, skillingsviser, lofferviser, drikkeviser, sigøynersanger med mer... Gruppa selv betegner det som rallarpop.

   

  LES MER

 • BEDRE ALTERNATIV TIL HOTELLROM!
   

  BEDRE ALTERNATIV TIL HOTELLROM!

  Vi er overbevist om at du eller dine forbindelser vil oppleve våre hytter som mer romslig, avslappende og hjemmekoselig enn hotellrom. Ikke minst i forbindelse med langtidsleie!

 • FOTOKURS / WORKSHOP (EVENT)

  Fotohelg / workshop med Ole J. Brye, Trond Andersson og Svein Rosseland: Natur, landskap, dyr og detaljer! Øv opp øynene, bruk hjernen først og deretter kamera til å lagre "ditt motiv" Vi jobber landskap, action og close up med macro i de flotte naturomgivelsene i nærheten.

 • HØYFJELLET PÅ SYKKEL

  Gøyal og fartsfylt sykkelhelg med fine turer for hele familien! Dyktige guider fra Hillbilly MTB tar dere med på tur i noe av landets vakreste fjellandskap, leik for alle i sykkelpark med spennende løyper, doseringer og hopp, og “Veståsen Enduro” - sykkeltur fra toppen av fjellet via varierte strekk og stier, helt ned i ferieparken. Vi deler i flere grupper, slik at alle, også barna, får passe tempo og utfordringsgrad.

 • GLADiator - NM i GLASKAP! LØRDAG 27/9
   

  GLADiator - NM i GLASKAP! LØRDAG 27/9

  Hallingdal Feriepark i samarbeid med Høve Støtt inviterer alle sosiale og asosiale lag, foreninger, vennegjenger, nabolag og bedrifter til landets mest uhøytidelige og latterlige Norgesmesterskap! Avslutningen blir FESTKVELD med THE LEFSEKLINGERS!

 • HøstferieGØY
   

  HøstferieGØY

  I høstferien foregår det ekstra mye i og rundt Hallingdal Feriepark! Andeløp på Hallingdalselva, ATV safari, bli med på natursti med morsomme oppgaver og premier, sleng innom Høyt&lavt, Hurramegrundt! Eller bli med på villmarkscamp!

 • HØSTTILBUD 2 FOR 1
   

  HØSTTILBUD 2 FOR 1

  Nå har vi høsttilbud til alle med bobil og campingvogn. Betal for 1 plass og få 2 ved siden av hverandre!

  Ta med deg gode campingvenner og nyt gode opplevelser i Hallingdal Feriepark.

 • FOTOKURS / WORKSHOP MED BRYE, ANDERSSON OG ROSSELAND
   

  FOTOKURS / WORKSHOP MED BRYE, ANDERSSON OG ROSSELAND

  Input og inspirasjon i workshops med tre drevne, profesjonelle fotografer fra fredag til søndag - med sosiale, hyggelige måltider i Bergtatt Bistro inkludert! Øv opp øynene, bruk hjernen først og deretter kamera til å lagre "ditt motiv"! 

  LES MER!

 • HØYFJELLET PÅ EIKEHJUL - FARTSFYLT SYKKELHELG FOR ALLE!
   

  HØYFJELLET PÅ EIKEHJUL - FARTSFYLT SYKKELHELG FOR ALLE!

  Hillbilly MTB guider på turer i de vakreste fjellandskap og i landets best utbygde terreng for stisykling, samt i park med løyper, doseringer og hopp! Vi deler i grupper så alle, barn som voksne, skal få utfordringsnivå som passer. 


  LES MER!

 • HØYT & LAVT ER STENGT MANDAG 23. JUNI
   

  HØYT & LAVT ER STENGT MANDAG 23. JUNI

  Klatreparken må være STENGT DENNE ENE DAGEN fordi det skal bygges og installeres - sommerens høyeste nyhet, Ørnestupet, skal på plass! Vi beklager og håper ikke at noens planer for dagen nå gikk i eh.... toalettet.

 • Velkommen til NCC regiontreff 13-15. juni
   

  Velkommen til NCC regiontreff 13-15. juni

  Her finnes en rekke aktivitetstilbud for både barn og voksne. Hurramegrundt Lekeland, det største innendørs lekeland mellom Oslo og Bergen, samt Hallingkastet utendørs lekepark oppetter veggen, er gratis for alle barn som er med på NCC regiontreff.

 • BESTILL 17.MAI-BUFFET I BERGTATT BISTRO!
   

  BESTILL 17.MAI-BUFFET I BERGTATT BISTRO!

  Nasjonaldagen skal selvfølgelig feires med flagg, tog, leker, is og godsaker i ferieparken! I Bergtatt Bistro blir det 3 bordsettinger kl 12, 14 og 16 - vi anbefaler bordbestilling snarest for et skikkelig festmåltid. 


  LES MER ›

 • CABBY LUKSUS CAMPINGVOGN
   

  CABBY LUKSUS CAMPINGVOGN

  Funderer dere kanskje på å kjøpe en campingvogn, men ikke er sikre på hva dere vil ha? Prøv å bo i en av våre vogner for å se om det kan være en ferieform som passer deres familie.

 • HUSK MORSDAG SØNDAG 7/2
   

  HUSK MORSDAG SØNDAG 7/2

  Mor skal selvfølgelig alltid settes pris på, men enda litt ekstra på selveste morsdagen! Inviter henne ut til middag på Bergtatt Bistro med egen morsdagsmeny!

 • GODT NYTT ÅR!
   

  GODT NYTT ÅR!

  Vi planlegger flere arrangementer i løpet av vinteren. Følg med på aktivitetskalenderen vår som vil oppdateres etterhvert. Vi har også endret litt på åpningstidene våre.

 • Topp moderne konferanserom
   

  Topp moderne konferanserom

  Topp moderne konferansrom med plass for inntil 90 personer! Alt teknisk utstyr; projektor / lerret, lyd/lys og gratis wifi er på plass i Stallen - vårt konferansesenter. Lokalet kan også brukes til festligheter om man vil.

 • DEILIGE, AKTIVE JULEFERIE- og NYTTÅRSPAKKER
   

  DEILIGE, AKTIVE JULEFERIE- og NYTTÅRSPAKKER

  Feire jul og/eller nyttår i en av våre hytter! Kombiner høytiden med ski-, skøyte- og akeglede for hele familien og koselige kvelder med bål på peisen og utsikt over elven! Kort vei hjem fra den store nyttårsfeiringen i Bergtatt Bistro! 

   

 • Hytteferie i Hallingdal
   

  Hytteferie i Hallingdal

  Bo i våre design hytter - Naturskjønt ved elva! Lyse og stilige hytter med høy komfort og trivselsfaktor. Varmekabler i alle gulv, peis, tv, wifi og åpen kjøkkenløsning. Book hytteferien nå! 

 • MESSETILBUD 2 netter for 300 kroner!
   

  MESSETILBUD 2 netter for 300 kroner!

  Vi gir tilbudet til alle som bestiller så lenge messen varer! 

  Prisen gjelder for bobil/caravanplass.

  NB! VIKTIG MELDING: Rabattkoden virker ikke, så for å få denne prisen må du BESTILLE PÅ TELEFON 3269 9200

 • ET SKRED AV VINTERAKTIVITETER
   

  ET SKRED AV VINTERAKTIVITETER

  Våre gjester får 50% på heiskort i Ål Skisenter og på inngang for barn i Tropicana badeland! Ål  byr på over 400 km maskinpreparerte langrenns-løyper og to av landets lengste akebakker med kjelketrekk.

 • HØSTFERIE-OPPLEVELSER!
   

  HØSTFERIE-OPPLEVELSER!

  I høstferien forgår det ekstra mye i og rundt Hallingdal Feriepark! Vi arrangerer høstfargerike utflukter til fots, på sykkel eller med ATV, bli med på natursti med morsomme oppgaver, sleng innom Høyt&lavt, Hurramegrundt! eller bli med på bålmakerkurs

 • Bransjeskryt
   

  Bransjeskryt

  "Norges nye femstjerners campingplass setter en ny standard. Den har alt og litt til" skriver Norges CaravanBransjeforbund. Vi takker for hyggelig omtale fra de profesjonelle!

 • Vi søker glade medarbeidere
   

  Vi søker glade medarbeidere

  Vil du bli en av oss? Vi trenger snarest mulig flere nye toppfolk! Bli med oss å videreutvikle landets gladeste arbeidsplass!

  Servitør/restaurantansvarlig

  Aktivitetsmedarbeider

  Kokk

  Vi trenger også flere servitører (tilkallingshjelp)! 

 • Opplev Hallingdal!
   

  Opplev Hallingdal!

  Enda flere gode grunner til å reise til Hallingdal. Opplev Hallingdal er en fellesinvitasjon fra Pers Tropicana og Langedrag. Vi samarbeider, slik at du ikke bare har flere gode grunner til å reise til de tre destinasjonenene - du får rabatt og premier hvis du besøker alle til lavpris! Hovedbudskapet er at har du først vært i én av disse stedene, får du 50% rabatt på barnebillettene til de andre. Bjørneparken i Flå har gått i hi og er ikke lenger med i dette samarbeidet.

 • Kick Ass Kick Off VINTER
   

  Kick Ass Kick Off VINTER

  Et annerledes kickoff? Interessant langhelg for en sporty vennegjeng? Alle kan bli bedre på ski - og alle har noe å lære fra tidligere og nåværende løpere i verdensklassen, som bl.a Odd-Bjørn Hjelmeset

 • KICK ASS KICK OFF
   

  KICK ASS KICK OFF

  Vi våger å påstå at Hallingdal Feriepark er blant landets råeste arenaer for Kick off, teambuilding og andre sosiale begivenheter for grupper! Vi viser gjerne til referanser!

 • Høyt og Lavt klatreparken
   

  Høyt og Lavt klatreparken

  Høyt og Lavt klatrepark åpner i påska! Mange forskjellige løyper: Fra miniløyper for barn over 110cm til ekstremløype for de tøffeste! Flere Zip-lines - for eksempel to med spenn på mer enn 250 meter, hvor du flyr frem og tilbake over Hallingdalselva. 

 • Hurramegrundt! Kjempe lekeland
   

  Hurramegrundt! Kjempe lekeland

  Klatre, skli, krabbe, hoppe, stupe, rulle, svinge deg i tau, løpe, rope, le, trille… La barna aktiviseres mens du nyter en god kopp kaffe og nystekte vafler i Snakkbar. Gratis Wifi. Så mye gøy å gjøre at du nesten begynner å håpe at det skal regne! Åpent hver dag i skoleferiene, ellers alle lørdager og søndager. 

 

Hallingdal Feriepark AS | Adresse: Myrovegen 15, 3570 Ål | Telefon: 32 69 92 00 | E-post: post@feriepark.no