Til Bestilling

Gratis parkering av vogna

Gratis parkering av vogna

Knallfine høsthelger ventes som absolutt bør tilbringes på fjellet. Har du lyst til å la vogna stå fra en helg til en annen, men ikke kan benytte den i uka? Vi tilbyr å la vogna stå gratis i mellomtida når du ikke er der. Du slipper å pakke ned, rigge opp og å trekke den frem og tilbake! Tilbudet varer frem til 14. oktober.

Sesongplass sommer

Sesongplass sommer

Sommer sesongplass fra 01.mai- 30.september 16.000,- inkl gratis inngang til Hurramegrundt! Lekeland og Hallingdal 4H besøksgård. 

Sesongplass vinter

Sesongplass vinter

Vi har den siste tiden hatt stor pågang på vinterplasser, men har noen tilrettelagte plasser igjen. Bestiller du vinter sesongplass eller helårsplass nå, så inkluderer vi ett sesongkort i Ål Skisenter (Verdi kr 3900,-). I tillegg fri adgang for barna i lekeland, Hallingkastet og 4H gården i hele leieperioden. Fra kr 9 950,-

Helårsplass - "ÅL inclusive"

Helårsplass - "ÅL inclusive"

Vi har et begrenset antall helårs vognplasser. Plassene er hele 140 kvm store og ligger rett ved elven. Helårsplassene inkluderer bl.a ett gratis sesong heiskort i Ål Skisenter og gratis sesongkort i lekelandet Hurramegrundt! og Hallingdal 4H besøksgård.

Gavekort

Gavekort

Hva er bedre enn å gi glade opplevelser? Gavekort i ferieparken blir aldri feil! Vi tilbyr også årskort - en gave som varer hele året!

Bursdagselskap i Ferieparken!

Bursdagselskap i Ferieparken!

Kjør bursdagselskapet til parken, så vet du at det blir en gøyal bursdag! Bursdagen har adgang til Hallingkastet og Hurramegrundt! og kommer innom og fyller på litt næring i Snakkbar underveis. Voksne medfølgere får gratis kaffe mens de venter i Snakkbar. Fra kr 165 per deltaker. 

Vedrørende alle tilbud

Vedrørende alle tilbud

• Tilbud gjelder utvalgte perioder og utvalgte boenheter og er avhengig av tilgjengelighet.

• Hallingdal Feriepark forbeholder seg retten til å endre priser og pakker


• Rabatter gjelder kun på overnatting/plassleie og ikke på andre tjenester og produkter, med mindre det er spesifisert


• Aktivitetspakke gjelder Hallingkastet og Hurramegrundt!, samt Besøksgården når den er åpen. Inkluderer ikke Høyt & Lavt og aktiviteter som krever instruktør.

• Alle priser er inkl mva.

 
 

Hallingdal Feriepark AS | Adresse: Myrovegen 15, 3570 Ål | Telefon: 32 69 92 00 | E-post: post@feriepark.no